+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Kacang dikimpal

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596093347378651.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596093347742490.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596093347613411.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596790232514414.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596790231137468.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596790231753006.jpg

DIN928 Kacang Weld Kuadrat

Jenis Pembayaran: L / C, T / T, D / P, Western Union
Incoterm: FOB, CFR, CIF, FCA, CPT, CIP
Min. Pesenan: 300 Kilogram
Waktos Pangiriman: 30 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar
Bahan: Baja Karbon
Jenis: Sirah Kepala
Sambungan: Bolt umum
Gaya Kepala: Alun-alun
Standar: DIN, ANSI, GB, JIS
Kelas: 8.8


Info tambahan
Pakét: kantong / kotak / karton / palét
Produktivitas: 500T per bulan
Merek: BFT
Transportasi: Samudra, Udara
Tempat Asalna: Cina
Kamampuhan Suplai: 1000 Ton
Sértipikat: ISO9001
Palabuhan: NINGBO, SHANGHAI


Panjelasan Produk

DIN928 Pasagi Las Kacang

Des / Ngagunakeun: nut las mangrupikeun jinis khusus nut anu dirancang khusus pikeun dilas kana obyék sanés. Aya sababaraha jinis pikeun aplikasi anu béda.Proyéksi Kacangan Las sayogi kalayan tilu atanapi genep perkiraan presisi. Pilarian milarian nyalira nungtun kacangan pikeun dahar otomatis atanapi panangan sareng ngajagi benang tina kamungkinan spatter las. Plain Finish, atanapi bérés logam bérés anu tiasa ngandung palapis lampu minyak.DIN928

spésifikasi:
1.ukuran:1/8"-5/8", M4-M16
2. Standar: DIN928, BS, ASME / ANSI (teu standar aya)
3. Kelas Properti: SAE J995 Gr.2, 5,8; CL4, 5, 6, 8, 10, 12; A2-70
4. Bahan: Baja karbon, stainless steel,
5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, YZP, Hideung Ph.HDG. Lempeng Nickel, Chrome Plate Jsb
6. Tempat Asal: Cina
7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina
8.Pakét: kantong / kotak / karton / palét.
Pakét ageung: 25-30kgs / karton luar, 36-48 karton / palét
Buleud / karton luar: warna-warni janten numutkeun sarat / normal sapertos pabrik.
Palét: Palét lapis Éropa / Euro Fuming palét kai
9. Syarat Pembayaran: T / TL / C
10. Model No.:DIN928,Non-Standard

       11. Waktos Pangiriman: 30-50 Dinten

       

Milari Produsén & pemasok DIN928 idéal? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadayana Alun-alun Kacang dikimpal dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina DIN928 Pasagi Kacang Las. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Kacangan> Kacangan Las