+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Kacang dikimpal

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596093266270668.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596093266394906.jpg

DIN929, Hexagon Las Kacang

Jenis Pembayaran: L / C, T / T, D / P, Western Union
Incoterm: FOB, CFR, CIF, FCA, CPT, CIP
Min. Pesenan: 300 Kilogram
Waktos Pangiriman: 30 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar
Bahan: Baja Karbon
Jenis: Kepala héksagon
Sambungan: Bolt umum
Gaya Huluna: Hexagonal
Standar: DIN, ANSI, GB
Kelas: 8.8


Info tambahan
Pakét: kantong / kotak / karton / palét
Produktivitas: 500T per bulan
Merek: BFT
Transportasi: Samudra, Udara
Tempat Asalna: Cina
Kamampuhan Suplai: 1000 Ton
Sértipikat: ISO9001
Palabuhan: NINGBO, SHANGHAI

Panjelasan Produk

DIN929, Hexagon Kacang dikimpal

Des / Ngagunakeun: nut las mangrupikeun jinis khusus nut anu dirancang khusus pikeun dilas kana obyék sanés. Aya sababaraha jinis pikeun aplikasi anu béda.Proyéksi Kacangan Las sayogi kalayan tilu atanapi genep perkiraan presisi. Pilarian milarian nyalira nungtun kacangan pikeun dahar otomatis atanapi panangan sareng ngajagi benang tina kamungkinan spatter las. Plain Finish, atanapi bérés logam bérés anu tiasa ngandung palapis lampu minyak.DIN929

spésifikasi:
1.Size:1/8"-5/8", M3-M16
2. Standar: DIN929, BS, ASME / ANSI (teu standar aya)
3. Kelas Properti: SAE J995 Gr.2, 5,8; CL4, 5, 6, 8, 10, 12; A2-70
4. Bahan: Baja karbon, stainless steel,
5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, YZP, Hideung Ph.HDG. Lempeng Nickel, Chrome Plate Jsb
6. Tempat Asal: Cina
7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina
8.Pakét: kantong / kotak / karton / palét.
Pakét ageung: 25-30kgs / karton luar, 36-48 karton / palét
Buleud / karton luar: warna-warni janten numutkeun sarat / normal sapertos pabrik.
Palét: Palét lapis Éropa / Euro Fuming palét kai
9. Syarat Pembayaran: T / TL / C
10. Model No.:DIN929,Non-Standard

11. Waktos Pangiriman: 30-50 Dinten

       

Milari Produsén & pemasok DIN929 idéal? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun kreatif. Sadaya Kacangan Hexagon Weld dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina Kacangan Las. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Kacangan> Kacangan Las