+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Kabayang Bolts

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596075918682506.jpg

GR8.8 10.9 Batré Kabel Kualitas Tinggi

Jenis Pembayaran: L / C, T / T
Incoterm: FOB, CFR, CIF
Min. Pesenan: 1000 Kilogram
Waktos Pangiriman: 45 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar

bahan: karbon Steel

Type: Sirah Bunder

sambungan: Umum Bolt

Bolts Hinged: buleud

standar: DIN

kelas: 10.9

aplikasi: mesin

finish: Panas Galvanizing

Info tambahan

bungkusan: kantong / kotak / karton / palét

produktivitas: 50 Ton Per Bulan

brand: BFT

transportasi: Sagara, Hawa

Tempat Asal: Cina

Supply Pangabisa: ton 50

Sertipikat: ISO9001

port: Shanghai, Ningbo

Panjelasan Produk

GR8.8 10.9 Batré Kabayang kualitas luhur

       

spésifikasi:

1, Ukuran: M5-M16
2, Standar: henteu standar
3, Kelas Harta: 10.9,12.9.
4, Bahan: Baja karbon, Baja waja dll.
5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, YZP, Hideung Ph, HDG, Lempeng Nikel, Lempeng Chrome Jst.
6. Tempat Asal: Cina
7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina
8, Pakét: kantong / kotak / karton / palét.
Pakét ageung: 25-30kgs / karton luar, 36-48 karton / palét
Buleud / karton luar: warna-warni janten numutkeun sarat / normal sapertos pabrik.
Palét: Palét lapis Éropa / Euro Fuming palét kai
9. Syarat Pembayaran: T / TL / C
10. No Model: Henteu-Standar

11. Waktos Pangiriman: 30-50 Dinten

       

Milari GR8.8 10.9 Wheel Bolt Produsén & pemasok? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun kreatif. Sadaya GR10.9 8.8 Kualitas Tinggi Bolt Bélok dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Tiongkok Baut Kualitas Tinggi. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Baut> Bolt Roda