+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Kabayang Bolts

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596075798605728.jpg

Bolt Roda Baja Karbon Kuat

Jenis Pembayaran: L / C, T / T
Incoterm: FOB, CFR, CIF
Min. Pesenan: 10000 Potongan / potongan
Waktos Pangiriman: 50 Dinten


Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar

bahan: karbon Steel

Type: Bagian Hexagon

sambungan: Umum Bolt

Bolts Hinged: héksagonal

standar: DIN, JIS

kelas: 10.9

aplikasi: mesin

finish: Panas Galvanizing


Info tambahan

bungkusan: kantong / kotak / karton / palét

produktivitas: 1000000 Potongan per bulan

brand: BFT

transportasi: Sagara, Hawa

Tempat Asal: Cina

Supply Pangabisa: 1000000 Potongan

Sertipikat: ISO9001

port: Shanghai, Ningbo

Panjelasan Produk

Kakuatan tinggi Bolt Kabayang Baja Karbon

       

spésifikasi:

1. Ukuran: M5-M16
2. Standar: henteu standar
3. Kelas Properti: 10.9,12.9.
4. Bahan: Baja karbon, Baja waja Dll
5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, YZP, Hideung Ph, HDG, Lempeng Nikel, Lempeng Chrome Dll
6. Tempat Asal: Cina
7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina
8.Pakét: kantong / kotak / karton / palét
Pakét ageung: 25-30kgs / karton luar, 36-48 karton / palét
Buleud / karton luar: warna-warni janten numutkeun sarat / normal sapertos pabrik
Palét: Palét lapis Éropa / Euro Fuming palét kai
9. Syarat Pembayaran: T / T, L / C
10. No Model: Henteu-Standar

11. Waktos Pangiriman: 30-50 Dinten

       tokongagawekeun

       

Milarian Baja Karbon Kakuatan Luhur anu ideal Kabayang Bolts Pabrikan & pemasok? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun kreatif. Sadaya Kakuatan Luhur Bolts kabayang dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Pabrik Roda Baja Karbon Bolts. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Baut> Bolt Roda