+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Kacang Kabayang

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596078597935292.jpg

Rupa-rupa Kacangan Kabayang Kakuatan Luhur

Jenis Pembayaran: L / C, T / T
Incoterm: FOB, CFR, CIF
Min. Pesenan: 10000 Potongan / potongan
Waktos Pangiriman: 45 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar
Bahan: Baja Karbon
Jenis: Sirah buleud
Sambungan: Bolt umum
Gaya sirah: buleud
Standar: DIN, JIS
Kelas: 8.8


Info tambahan
Pakét: kantong / kotak / karton / palét
Produktivitas: 100 Ton per bulan
Merek: BFT
Transportasi: Samudra, Udara
Tempat Asalna: Cina
Kamampuhan Suplai: 100 Ton
Sértipikat: ISO9001
Palabuhan: Shanghai, Ningbo

Panjelasan Produk

Various of High Strength Kacangan roda

       

spésifikasi:

1. Ukuran: M12-M22
2. Standar: DIN, JIS, (non-standar sadia)
3. Kelas Properti: 8.8,10.9
4. Bahan: Baja karbon, Baja tahan karat, Kuningan
5. Finish: Polos, Hideung, Séng, YZP, Hideung Ph, Nikel Lempeng, Chrome Plate jsb
6. Tempat Asal: Cina
7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina
8.Pakét: kantong / kotak / karton / palét
Bungkusan bulk: 25-30 kg / karton luar, 36-48 karton / palet
Buleud / karton luar: warna-warni janten numutkeun sarat / normal sapertos pabrik
Palét: Palét lapis Éropa / Euro Fuming palét kai
9. Syarat Pembayaran: T / T, L / C
10. No Model: Henteu-Standar
11. Waktos Pangiriman: 30-50 Dinten

       tokogawe

Looking for ideal Various of High Strength Kacang Kabayang Manufacturer & supplier ? We have a wide selection at great prices to help you get creative. All the High Strength Wheel kacangan are quality guaranteed. We are China Origin Factory of Various of Wheel Nuts. If you have any question, please feel free to contact us.

Kategori Produk : Kacang > Kacang Roda